az önismeret menő

Programok

TEREFERE KATÁVAL – AMIT A COACHINGRÓL TUDNI ÉRDEMES

Szeretettel várlak egy kötetlen beszélgetésre 2022. március 23-án 18 órakor a Szívvarázs házba.

Pszichoterápia? Coaching? Kineziológia? Pszichodráma? Szomatodráma? Számtalan terület, amikről valljuk be, még mindig keveset tudunk.

Hiszem, hogy az életünket akkor tudjuk teljessé tenni, ha nyitottak vagyunk a változásra és a fejlődésre. Ha tisztában vagyunk azokkal a mozgatórugókkal, amik mentén működünk. Ha tudjuk, hogy honnan jöttünk, hol tartunk most és hová szeretnénk eljutni. Vannak az életünkben olyan időszakok, amikor valami porszem kerül a gépezetbe, és megakadunk. Nem tudjuk miért történik és hogyan keveredjünk ki belőle. Hiszem, hogy ha ezt felismerjük, és merünk segítséget kérni, akkor elindultunk a megoldás felé. A megoldás felé, ami mindannyiunkban jelen van, de néha szükség van valakire, aki segít ezt felszínre hozni.

Ha érdekel, hogy mi történik a coaching folyamata során, milyen kérdésekkel fordulhatsz coachoz, kaphatsz-e a jelenlegi kérdéseidre választ, segítséget, akkor itt a helyed.

Hiszek az élethosszig tartó tanulásban. Hiszem, hogy a legizgalmasabb tanulás önmagunk megismerése.

Várlak szeretettel!

Szabó Kata

life és business coach

A beszélgetés helye és ideje: 2022. március 23. szerda, 18.00-19.00 óráig

2085 Pilisvörösvár, Ponty u. 24.

A részvétel ingyenes, de a családias és terefere hangulat érdekében a létszám maximum 10 fő, ezért kérlek regisztrálj az alábbi e mail címen: learningandcoaching2020@gmail.com

Ha kérdésed van: +36302906439